Verzendbeleid

Welkom bij Deegcups.nl! vind je ons verzendbeleid, waarin we alles efficiënt over hoe we bestellingen verwerken, verzenden en leveren.

Verwerkingstijd: Na ontvangst van je bestelling doen we ons uiterst het beste om deze zo snel mogelijk te verwerken. Bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verwerkt. Houd er rekening mee dat bestellingen die geplaatst zijn tijdens het weekend of op feestdagen mogelijk iets langer nodig hebben om verwerkt te worden.

Verzending: We verzenden momenteel door heel Europa. Alle bestellingen worden verzonden via vaste koeriersdiensten om een snelle en veilige levering te garanderen. Uw bestelling wordt verzonden, u ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen.

Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, de omvang van je bestelling en het verzendadres, mogelijk de gekozen verzendmethode. De exacte verzendkosten worden weergegeven tijdens het afrekenen, voordat je je bestelling plaatst.

NL 0-10 kg 14,35
10+ kg 25,15

DE 0-10 kg 14,35
10+ kg 25,15

SP 0-10kg 14,35
10+ kg 25,15

Levertijd: De levertijd is afhankelijk van je locatie en de door jou gekozen verzendmethode. Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na verzending te leveren. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over eventuele vertragingen die kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden bij de koeriersdiensten.

Retourbeleid: Wij hopen dat je tevreden bent met je aankoop bij Deegcups.nl. Mocht je echter om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@deegcups.nl om een retourzending te regelen. Zorg ervoor dat het product dat u gebruikt in de originele verpakking zit. Let op: de kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Neem contact op met ons op: Als je vragen hebt over ons verzendbeleid of hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, neem dan gerust contact op met ons op via info@deegcups.nl. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat klaar om je te helpen!

Dit verzendbeleid is voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2023. We behouden ons recht voor dit beleid op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen of bij te werken.