Over ons

Diepgaande kennis en jarenlange ervaring

 

Over Be-St Holland Product b.v. / Deegcups.nl

Onze kracht ligt in de ruim 20 jaar ervaring die wij hebben in de verwerking van kunststoffen die in direct contact komen met voedingsmiddelen.
Wij zijn gestart met kunststof kaasvormen voor kaasproductiebedrijven, waarna wij ons programma hebben uitgebreid met kunststof deegcups voor warme bakkers en (semi) industriële bakkerijen.


Deegcups voor alle merken Bollen
kasten

Be-St Holland Products b.v. / Deegcups.nl maakt deegcups welke passend en geschikt zijn voor gebruik in vele bekende merken rijskasten waaronder WP Haton, Baker Perkins, Subal, Benier, Glimek, König en vele anderen. Zelfs als de deegcups voor een specifieke bollenkast niet meer leverbaar zijn, kunnen wij een maatwerk oplossing aanbieden.

Productverbeteringen en innovaties hebben aan de basis gestaan van het succes van het bedrijf

Een korte geschiedenis van Deegcups.nl

Deegcups.nl is de handelsnaam van Be-St Holland Products B.V. voor haar bakkerij divisie. Jaren geleden is Be-St Holland Products gestart met de productie van kaasvormen voor commerciele kaasmakers. Het proces van het ontwikkelen en het produceren van kunststof kaasvormen praktisch identiek is aan de productie van kunststof deegcups voor deegbehandeling-apparatuur, is Be-St Holland Products gestart met het onderzoeken van de markt voor wat betreft de mogelijkheden voor de commerciële bakkerij-industrie.

Na meerdere gesprekken met diverse bakkerijen, met fabrikanten van bollenkasten en onderhoudsbedrijven is besloten te starten met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve deegcups, passend voor en geschikt voor het merendeel van de gevestigde merken bollenkasten.


Het verbeteren van bestaande en het toevoegen van nieuwe modellen

Na het succes van de eerste introducties heeft Be-St Holland Products haar leveringsprogramma uitgebreid met deegcups voor nog meer bollenkast merken.
Het succes van het bedrijf is te danken aan doorgevoerde productverbeteringen en nieuwe innovaties op technisch gebied.

De missie van Be-St Holland Products b.v. is het produceren van deegcups met een langere levensduur en een hogere hygiëne graad, omdat dit direct vertaald wordt naar een schonere werkomgeving, gebruiksvriendelijkere modellen en lagere onderhoudskosten.

Heeft u vragen? Wilt u een voorbeeld aanvragen?
Wilt u een offerte ontvangen?