Over ons

Diepgaande kennis en jarenlange ervaring

 

Over Beke Proofer Cups

Al meer dan 20 jaar ervaring in de verwerking van kunststoffen die in contact komen met voedingsmiddelen; dat is waar onze kracht ligt.
Gestart met kunststof kaasvormen voor kaasproductiebedrijven en uitgebreid met kunststof deegcups voor warme bakkers en (semi) industriële bakkerijen.


Deegcups voor alle tussentijdse rijskasten

Beke Proofer Cups maakt deegcups voor alle bekende merken van tussentijdse rijskasten zoals WP Haton, Baker Perkins, Subal, Benier, Glimek en König. Zelfs als de deegcups voor een specifieke bollenkast niet meer leverbaar zijn, kan een maatwerk oplossing aangeboden worden.

Productverbeteringen en innovaties staan altijd centraal in het succes van het bedrijf

Een korte geschiedenis van Beke Proofer Cups

Beke Proofer Cups is de handelsnaam van Be-St Holland Products B.V. voor haar bakkerij divisie. Jaren geleden is Be-St Holland Products gestart met de productie van kaasvormen voor commerciele kaasmakers. Omdat het proces van ontwikkelen en produceren van kunststof kaasvormen veel overeenkomsten vertoont met dezelfde ontwikkeling en productie van kunststof deegcups voor deeghandeling apparatuur, begon Be-St Holland Products de markt te onderzoeken voor de mogelijkheden voor de commerciële bakkerij-industrie.

Na meerdere gesprekken met diverse bakkerijen en met fabrikanten van bollenkasten is besloten om te starten met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve deegcups, passend het merendeel van de gevestigde merken bollenkasten.


Het verbeteren en toevoegen van meer modellen en maten

Na het succes van de eerste introducties is Be-St Holland Products de markt gaan uitbreiden voor nog meer bollenkast merken, nu onder de naam Beke Proofer Cups Productverbeteringen en innovaties staan altijd centraal in het succes van het bedrijf.
De missie van Beke Proofer Cups is het produceren van deegcups met een langere levensduur en een hogere hygiëne graad, omdat dit direct vertaald wordt naar een schonere omgeving, gebruiksvriendelijkere ontwerpen en ook lagere kosten voor de klant.

Heeft u vragen? Wilt u een monster aanvragen?
Of een offerte?