Over ons

Leidende specialisten op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van deegcups en deegnetjes voor rijskasten en bollenkasten

Over Beke Proofer Cups

Al meer dan 20 jaar ervaring in de verwerking van kunststoffen die in contact komen met voedingsmiddelen; dat is waar onze kracht ligt.
Gestart met kunststof kaasvormen voor kaasproductiebedrijven en uitgebreid met kunststof deegcups voor warme bakkers en (semi) industriële bakkerijen.

Met deze ervaring is Beke Proofer Cups een van de leidende specialisten op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van deegcups en deegnetjes voor rijskasten en bollenkasten.

Beke Proofer Cups produceert deegcups voor alle bekende merken bollenkasten zoals bijvoorbeeld WP Haton, Benier, Baker Perkins, Glimek, Subal en König. Zelfs als de deegcups voor een specifieke bollenkast niet meer leverbaar zijn, kan een maatwerk oplossing aangeboden worden.

Een korte geschiedenis van Beke Proofer Cups

Beke Proofer Cups is de handelsnaam van Be-St Holland Products B.V. voor haar bakkerij divisie. Jaren geleden is Be-St Holland Products gestart met de productie van kaasvormen voor commerciele kaasmakers. Omdat het proces van ontwikkelen en produceren van kunststof kaasvormen veel overeenkomsten vertoont met dezelfde ontwikkeling en productie van kunststof deegcups voor deeghandeling apparatuur, begon Be-St Holland Products de markt te onderzoeken voor de mogelijkheden voor de commerciële bakkerij-industrie.

Na meerdere gesprekken met diverse bakkerijen en met fabrikanten van bollenkasten is besloten om te starten met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve deegcups, passend het merendeel van de gevestigde merken bollenkasten.

Productverbeteringen en innovaties staan altijd centraal in het succes van het bedrijf

Het verbeteren en toevoegen van meer modellen en maten

Na het succes van de eerste introducties is Be-St Holland Products de markt gaan uitbreiden voor nog meer bollenkast merken, nu onder de naam Beke Proofer Cups Productverbeteringen en innovaties staan altijd centraal in het succes van het bedrijf.
De missie van Beke Proofer Cups is het produceren van deegcups met een langere levensduur en een hogere hygiëne graad, omdat dit direct vertaald wordt naar een schonere omgeving, gebruiksvriendelijkere ontwerpen en ook lagere kosten voor de klant.

Anti bacterieel additive en UV bescherming

Deegcups of deegnetjes verslijten en vergaan na verloop van tijd door de inwerking van bacteriën, schimmels en de ultraviolette straling van de UV-lampen in de bollenkast. Om deze processen tegen te gaan heeft Beke Proofer Cups, in samenwerking met haar grondstofleveranciers, nieuwe kunststoffen ontwikkeld en getest voor het verkrijgen van stabielere deegcups, met een langere levensduur. Door het toevoegen van speciale additives aan het basismateriaal voor het frame, kunnen bijvoorbeeld bacteriën niet langer het oppervlak van het frame vervuilen.
Het resultaat is een deegcup die vrij is en vrij blijft van bacteriën, met andere woorden een hygiënisch product.

Door het toevoegen van een extra UV-stabilisator is het frame van de deegcup beter bestand tegen de inwerking van de UV-straling van de UV-C lampen. De levensduur van de deegcups wordt met meerdere jaren verlengd, met name omdat het frame zijn flexibiliteit behoudt, niet bros wordt waardoor het niet breekt tijdens het wisselen voor de schoonmaak.

Al deze verbeteringen zorgen voor een deegcup die hygiënisch is, een langere levensduur heeft waardoor de aanschaf ook nog eens kosten efficiënt is.

Standaard deegcups of maatwerk

In onze webshop kunt u de standaardmodellen en maten bestellen van alle grote bollenkast fabrikanten. Als u een ander merk bollenkast in gebruik heeft of andere modellen deegcups nodig heeft, dan kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden. Of u nu een bakkerij bent, een distributeur van deeg behandeling apparatuur of een fabrikant van bollenkasten, neemt u contact met ons op voor informatie en condities.

Online bestellen of contact met Beke Proofer Cups

U kunt uw deegcups en deegnetjes bestellen direct in onze webshop bestellen. U vindt er de deegcups voor alle bekende merken bollenkasten.

U kunt het merk bollenkast of uw model deegcup niet vinden?

Wij werken graag met u samen!

Bent u fabrikant van bollenkasten of distributeur van bakkerij gereedschap of deegbehandeling apparatuur?