Bent u op zoek naar maatwerk?

Ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten

Een op maat gemaakte deegcup

In nauwe samenwerking met onze klant ontwerpen en ontwikkelen wij nieuwe en innovatieve modellen, perfect passend in de schommel.
Dat kan bijvoorbeeld een deegnetje zijn waarvan de oorspronkelijke leverancier is gestopt met de productie van het bewuste model.
Ook is het mogelijk om een compleet nieuwe deegcup te ontwikkelen, voor nieuw op de markt te brengen bollenkasten, waarvoor nog geen deegcup bestaat.
Daarbij kan de vorm vierkant, rechthoekig of rond zijn, in elke gewenste vorm en afmeting.

Onze klanten zijn warme bakkers en (semi) industriële bakkerijen, producenten van bollenkasten en bedrijven die onderhoudsdiensten aanbieden. 

Onze deegcups worden uitgerust met kunststof gaas (grof/ fijn) of vilt, aan u de keus.

Ontwerpen en uitvoeren

Meestal begint het ontwikkelen van een nieuw product met het verzamelen van informatie over de bestaande situatie. Gebaseerd op die informatie beginnen we aan het ontwerp van het aan te passen of het volledig nieuwe product. Dat ontwerp voeren we uit in 3D print. Daarna wordt het model getest in de schommel van de klant.

Na akkoord op het 3D model wordt de definitieve deegcup gemaakt.

De eerste proefspuitingen worden uitgebreid getest op locatie bij de klant. Kleine veranderingen worden, indien van toepassing, doorgevoerd waarna het definitieve product geproduceerd wordt.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot een oplossing voor uw deegcup vraagstuk, neemt u dan contact op met ons, dan kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u maatwerk nodig?

‘‘Ik zou willen dat ik dit eerder had besloten: de deegcups passen perfect en presteren vanaf dag 1 zoals ik verwacht had.

In een woord: Geweldig!’


Alex Dunnewind  | Eigenaar van Bakkerij Dunnewind

Heeft u vragen? Zou u een voorbeeld willen ontvangen?
Wilt u een offerte aanvragen?