Wil je maatwerk?

Ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten

Een op maat gemaakte deegcup

In nauwe samenwerking met onze klant ontwerpen en ontwikkelen wij nieuwe en innovatieve modellen, perfect passend in de schommel.
Dat kan bijvoorbeeld een deegnetje zijn waarvan de oorspronkelijke leverancier is gestopt met de productie van het bewuste model.
Ook ontwikkelen wij compleet nieuwe deegcups voor nieuw op de markt te brengen voorrijskasten waarvoor nog geen deegcup bestaat.

Onze klanten zijn kleine en grote bakkerijen, producenten van deegnetjes, maar ook bedrijven die diensten of onderhoud aanbieden. Daarbij kan de vorm vierkant, rechthoekig of rond zijn, in elke gewenste vorm en afmeting.

De deegcups kunnen worden uitgerust met kunststof gaas (grof of fijn) of met vilt, de keus is aan u.

Design en constructie

Meestal begint het ontwikkelen van een nieuw product met het verzamelen van informatie over de bestaande situatie. Gebaseerd op die informatie beginnen we aan het ontwerp van het aangepaste of nieuwe product. Dat ontwerp voeren we uit als 3D print. Daarna wordt het model getest in de tray van de klant.

Na akkoord op het 3D model wordt het gewenste product gemaakt.

De eerste producten die gemaakt zijn met het nieuwe ontwerp worden weer uitgebreid getest op locatie bij de klant. Kleine veranderingen worden wellicht doorgevoerd waarna het definitieve product geproduceerd wordt, zoveel als de klant wenst.

Als u graag zou willen horen wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot een speciaal deegnet, neemt u dan contact op met ons zodat we kunnen bespreken wat we voor u kunnen doen

Heeft u maatwerk nodig?

‘‘Ik zou willen dat ik dit eerder had besloten: de pockets passen perfect en presteren zoals ik verwacht had vanaf dag 1.

In een woord: Geweldig!’


Alex Dunnewind  | Eigenaar van Bakkerij Dunnewind

Heeft u vragen? Zou u een sample willen zien?
Wilt u een offerte aanvragen?